2 Visio (Tuppuralan koulu)

Opsessori Mikkeli

Versio hetkellä 25. toukokuuta 2009 kello 06.35 – tehnyt Ninak (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tuppuralan koulu vuonna 2015
(laadittu 18.1.2000, päivitetty 10.10.2001, 20.1.2003, 29.10.2003 ja 14.1.2004)

Koulun toiminnan pysyvänä visiona on, että koulu toimii fyysisesti ja henkisesti terveessä ympäristössä. Välituntialue tulee olemaan laajempi ja helpommin valvottava myös ilkivallan osalta. Koulussa on yksi viihtyisä ja toimiva opettajienhuone. Uudessa rakennuksessa tulee olemaan tilat myös esiopetukselle ja sen toiminta vakiintuu osaksi koulun toimintaa. Kirjasto ja mediateekki toimivat tehokkaana osana koulua ja atk-luokkaa on hyödynnetty entistä paremmin. Musiikki- ja tekstiilityön luokat toimivat erillisinä tiloina ja koulussa on myös ateljee-/keramiikkapaja. Lisäksi kiinnitetään huomiota kuvataiteen painottamiseen.

Koulun opetussuunnitelma on uudistettu ja saatettu ajan tasalle. Opetusmenetelmät ovat monipuolistuneet ja ihmisten vahvuudet palvelevat entistä enemmän opetusta. Opettajien ja henkilökunnan täydennyskoulutus on suunnitelmallista ja työssä jaksamisesta pidetään hyvää huolta.

Koulussa tulee olemaan viihtyisä, suvaitseva, kansainvälinen ja hyvä henki. Oppilasmäärä on vakiintunut n. 250:een. Yhteistyö opetusryhmien välillä lisääntyy huomattavasti. Koulu toimii Mikkelin itäisen alueen emu/evy-erityisoppilaiden lähikouluna ja koulussa on entistä paremmat mahdollisuudet integraatioon. Integraation myötä suvaitsevaisuus lisääntyy. Yhteistyö vanhempien ja muiden tahojen kanssa on entistä laajempaa. Koulu toimii kaikenikäisten ja kaikenlaisten tuppuralalaisten kohtauspaikkana.

Henkilökohtaiset työkalut
Näkymät
Valikko: